حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 19 شوال 1445 Saturday, 27 April , 2024 ساعت ×

جانشین معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، گفت: مردم اطلاعاتشان را از رسانه هایی می‌گیرند که در موضع تقابل هستند و در چنین شرایطی نباید انتظار داشته باشیم مردم با روحانیت و خدمات و زحماتشان آشنا باشند.

به‌گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه عباسقلی خان، حجت الاسلام علی بخشی، در جلسه هفتگی درس اخلاق که در نمازخانه این مدرسه برگزار شد با تأکید بر اینکه مهم‌ترین خروجی طلبگی، تبلیغ است، به آمار قابل تامل مبلغان در روستاهای استان خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: در خراسان رضوی فقط هزار روحانی مبلغ بلندمدت در قالب طرح های نهادهای مختلف در بین مردم در روستاها حضور دارند؛ البته با وجود این تعداد مبلغ، به علاوه ائمه جماعات مساجد و… مردم در همه مناطق، دسترسی به روحانی مبلغ ندارند.
جانشین معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، تصریح کرد: این درحالی است که خراسان رضوی از نظر حضور مستمر طلاب، از همه استان‌ها‌ی کشور با فاصله خیلی زیاد وضعیت بهتری دارد و وضعیت در استان‌های دیگر در حد مطلوب نیست.
وی با تأکید بر اینکه آمار ارائه شده صرفاً ناظر به بحث کمّی است افزود: در دانشگاه ها، خوابگاه ها، بیمارستان ها، سربازخانه ها، مدارس و صنوف مختلف اجتماعی که مبلغ خاص خودش را می‌خواهد نیز کمبود مبلّغ داریم.
معاون فرهنگی پیشین اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، گفت: مردم اطلاعاتشان را از رسانه هایی می‌گیرند که در موضع تقابل هستند و در چنین شرایطی نباید انتظار داشته باشیم مردم با روحانیت وخدمات و زحماتشان آشنا باشند.
حجت‌الاسلام بخشی در پایان گفت: باید برای حضور طلاب در بین مردم برنامه‌های بیشتری داشته باشیم، چرا که اگر به نیاز مردم پاسخ مناسب ندادیم، افراد دیگری نقش ما را البته با توان و داشته‌ها و اهداف خودشان، برآورده خواهند کرد و نتیجه آن، فاصله و عدم تفاهم مردم و روحانیت خواهد بود که قطعا در هر دو طرف، آسیب های بزرگی را دامن می‌زند.

دیدگاه