حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۳ 14 ذو القعدة 1445 Tuesday, 21 May , 2024 ساعت ×

در ایام رحلت بانوی بزرگ اسلام حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها و روز گرامی‌داشت مادران و همسران شهدا، مراسم عزاداری در مدرسه علمیه عباس‌قلی خان برگزار گردید.
در این مراسم حجت‌الاسلام بابایی مدیر مدرسه پیرامون یکی از مسائل مهم مورد نیاز جامعه که در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب مطرح گردید، به ایراد سخن پرداخت.
ایشان «غیرت» را به‌عنوان یکی از صفات عالیه‌ای که نه‌فقط مسلمانان ، بلکه تمام انسان‌ها به آن نیاز دارند برشمرد و افزود: چنانچه غیرت از فرد،خانواده یا جامعه‌ای گرفته شود، جای آن با ذلت و خواری پر خواهد شد.
ایشان در ادامه طبق روایت امیر المؤمنین علیه الصلاه و السلام که بین مال و جان و دین، اولویتی را مطرح نموده‌اند، گفت: انسان‌ها باید نسبت به مال و جان و ناموس و دیانت غیرت داشته باشند و بدانند که در میان این‌ها جایگاه دین بالاتر و فراتر است.
ایشان افزود: متولی اصلی غیرت ورزی نسبت‌به دین، طلاب علوم دینی می‌باشند که باید برای حفاظت از دیانت مردم برنامه داشته باشند .
حجت‌الاسلام بابایی برای ایجاد و افزایش غیرت سه نکته بیان نمود:
اولا باید معرفت و بصیرت ما نسبت‌به آنچه که در جامعه و پیرامون‌مان می‌گذرد، افزایش یابد چراکه افزایش آن باعث ایجاد درد و دردمندی و غیرتمندی خواهد شد.
ثانیا هرچه ایمان ما افزوده شود، یقیناً زیرشاخه‌های آن که یکی هم غیرت می‌باشد، افزایش پیدا می‌کند.
ثالثا هم‌نشینی با انسان‌های غیرتمند و مطالعه زندگی علما و شهدای غیور باعث ایجاد و افزایش این صفت عالی در وجود انسان خواهد شد.
در پایان مراسم طلبه گرامی جناب آقای فیضی به ذکر مصائب آل‌الله (علیهم‌السلام) پرداخت.

دیدگاه