حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۳ 14 ذو القعدة 1445 Tuesday, 21 May , 2024 ساعت ×

نشست فرهنگی با موضوع «طلبه تمدنی، تبلیغ جهانی» در مدرسه علمیه عباس‌قلی خان برگزار گردید.
در این مراسم حجت‌الاسلام موسوی جزایری امام‌جمعه و مدیر مرکز اسلامی کشور زامبیا حضور داشت، به بیان چرایی تبلیغ در عرصه بین‌الملل پرداخت.
ایشان در پاسخ به این سوال که چرا باید در عرصه بین‌الملل به تبلیغ بپردازیم، گفت:
اولاً حمایت از تفکر جمهوری اسلامی در دنیا به واسطه همین تبلیغات اتفاق می‌افتد و ثانیاً عدم اشباع تبلیغ در عرصه بین‌الملل این اقتضا را ایجاد می‌کند که کسانی این خلأ را پر کنند. ایشان در ادامه به ویژگی‌های تبلیغ بین‌الملل پرداخت و گفت:
اولاً باید زبان هر قوم را دانست تا بتوان با آنان ارتباط برقرار کرد و از طرفی تخصص هر فرد در عرصه‌های مختلف علوم اسلامی مشخص می‌کند که او در کجا و در چه کشوری موفق‌تر خواهد بود.

ثانیاً باید هر فردی ویژگی‌ها و نصاب طلبگی را داشته باشد که عبارت‌اند از دانش، مهارت و سلوک طلبگی.
ایشان در توضیح دانش گفت:
علومی که در حوزه آموخته می‌شود باید مقداری عمیق‌تر شود و به آن چیزهایی را افزود تا امکان پاسخ‌گویی در عرصه بین‌الملل وجود داشته باشد.
در عرصه مهارت باید مهارت‌های
متعددی ازجمله مسجد داری، اردو، کار با کودک و نوجوان، خطابه و بقیه موارد را لحاظ نمود.
ایشان در توضیح سومین ویژگی به شناخت فرهنگ کشور میزبان اشاره کرد و گفت: باید دانست که تبلیغ بین الملل لزوماً حضور در خارج از کشور نیست بلکه امروزه فضای مجازی این امکان را برای هر طلبه دغدغه مندی فراهم نموده است.

دیدگاه